MAATWERKADVIES VERDUURZAMINGSMAATREGELEN
De opwarming van onze unieke planeet is mondiaal een gedeelde zorg. Vanuit het besef dat onze generatie effectieve maatregelen moeten treffen om de CO2 uitstoot terug te dringen zal de komende jaren de duurzaamheidstransitie van het vastgoed in Nederland grootschalig worden aangepakt.

In de praktijk zien we dat woningbezitters hun trotse bezit willen verduurzamen maar niet weten wat in hun situatie mogelijk is, wat de meest efficiënt maatregelen zijn en op welke investering men moet rekenen.

Binnen de ontwerp en realisatie opdrachten van de afgelopen jaren waarbij het concreet verduurzamen van de huisvesting een zeer belangrijke opgaven waren hebben we ons vanuit die praktijk ontwikkeld tot deskundigen.

Wij leveren maatwerkadvies dat gericht is op de huidige ontwikkelingen, doordacht maar ook kritisch. Ons advies richt zich daarom niet vanzelfsprekend op de inzet van een bepaald warmtesysteem. Wij leggen samen met jou de focus op het treffen van toekomstbestendige maatregelen dus echt verduurzamen.

Op basis van jouw wensen werken wij het maatwerkadvies verduurzamingsmaatregelen uit dat volledig op de mogelijkheden van jouw huisvesting en budget is afgestemd.

Het maatwerkadvies is gericht op het leveren van meerdere opties met daarbij een kostenindicatie. Met deze opzet kunnen we samen komen tot de meest optimale keuze.

Op basis van de gemaakte keuze leveren wij een voorstel voor het vervolgtraject. We bespreken de aanpak o.a. de selectie van marktpartijen, materiaalkeuzes, kwaliteitsborging en planning.

Wij zorgen ervoor dat samen met jou duurzaamheid betekenis krijgt.