Wdview-profielfoto

WELKOM!

Ik ben Willard de Vries, eigenaar van wdView ontwerp & bouwadvies.

Na mijn studie bouwkunde (1988) heb ik de veelzijdigheid van de bouwkunde, in techniek en het creëren van ruimtelijke kwaliteit, leren kennen bij gerenommeerde architectenbureaus. Deze ruime ervaring heeft mij gevormd tot een gepassioneerd ontwerper en adviseur. Vanuit mijn vakgebied werk ik graag met en voor mensen om hun verwachtingen waar te maken.

Ik ben getrouwd, we hebben twee kinderen en we wonen in Driebergen. In mijn vrije tijd pak ik mijn racefiets, klim in de Alpen, maak kleurrijke schilderijen en kook graag voor vrienden.

 

HET BUREAU
Het onophoudelijke plezier in het vak vormt de drijfveer om onze opdrachtgevers van scherpzinnige ontwerpen en adviezen te voorzien.

Wij richten ons op de particuliere en zakelijke markt en leggen ons volledig toe op de diensten, ontwerp en bouwadvies. Met ons uitgekiende dienstenpakket ontzorgen wij onze opdrachtgevers bij het ruimtelijk vormgeven en realiseren van hun wensen. Ons bureau heeft de kennis en ervaring in huis en is zodanig georganiseerd dat we binnen onze dienstverlening de meeste huisvestingsvraagstukken, eenvoudig of complex, compleet kunnen verzorgen.

Het begint bij jouw idee en wensen. Van daar uit adviseren wij je vooraf hoe eenvoudig of uitgebreid het ontwerp of bouwadvies kan zijn. Onze aanpak is gedegen maar altijd hands-on en kostenefficiënt. wdView is strak georganiseerd en kan door de lage overheadkosten je een concurrerende prijs aanbieden.

 

ONTWERP
Het creëren van een ontwerp dat volledig aansluit op jouw wensen en waar jij na de oplevering trots op bent, is waar het ons om gaat. Bij iedere opgave gaan we in overleg met jou aan het werk om binnen de randvoorwaarden te komen tot een kwalitatief hoogwaardig ontwerp. Voor ons is een ontwerp pas goed als het jou volledig overtuigt. We gaan voor een maximaal resultaat, met minder nemen wij geen genoegen.

Heb je bouwplannen of ideeën om jouw huisvesting aan te passen, te verduurzamen en/of uit te breiden? Wij gaan graag met jou in gesprek om samen tot mooie oplossingen en passende plannen te komen.

Lees meer en bekijk onze projecten bij ONTWERP.

 

3D MODELLERING VAN BESTAAND VASTGOED
Jouw huisvesting kunnen wij op basis van (oude) bouwtekeningen of inmeting en foto’s in digitaal 3D modelleren. In een 3D-model wordt de huisvesting in- en extern optimaal in beeld gebracht en is daarmee geschikt voor meerdere doeleinden.

Lees meer bij ONTWERP.

 

BOUWADVIES
Aandragen van efficiënte oplossingen en zorgen dat het binnen de kaders geregeld wordt en beheersbaar blijft. Kortom, bouwadvies van wdView.

Met de volgende diensten staan wij klaar om u maximaal te consulteren:

  • Maatwerkadvies verduurzamingsmaatregelen
  • Maatwerkadvies levensloopbestendig wonen
  • Bouwkundig advies
  • Kwaliteitsborging en bouwbegeleiding

Elke opgave of probleemstelling, klein of groot, is voor ons uniek. De aanpak en oplossing die daar bij hoort is doelgericht en specifiek.

Lees meer bij BOUWADVIES.

 

WIJ ZORGEN DAT JE TEVREDEN BENT
Ons bureau levert op basis van heldere afspraken een ontwerp en/of bouwadvies met een hoge kwaliteitsstandaard tegen een aantrekkelijke prijs. Spreekt je dit aan, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw wensen, ideeën of vragen. We denken vanuit onze professie graag met je mee om tot treffende oplossingen te komen.

Wij realiseren graag uw idee!

Willard de Vries
bouwkundig ingenieur